Illustrivo je obrt specijaliziran za usluge izrade digitalnih, vektorskih ilustracija i ilustracijskog dizajna za različite namjene

Illustrivo je obrt specijaliziran za usluge izrade digitalnih, vektorskih ilustracija i ilustracijskog dizajna za različite namjene: web sadržaj, časopise, knjige, etikete, dekoracije, računalne igrice, prezentacije i drugo.

Ako trebate logo, reklamnu ilustraciju, print dizajn za tekstil,  infografiku za aplikaciju, ilustracije za udžbenik ili dizajn murala – ovo je pravo mjesto za Vas!

Sve ilustracije dostupne su kao JPG, EPS, PNG, PDF i bilo koji drugi format koji trebate.

Vlasnica i glavna ilustratorica je Marina Braović Hajdarović s dugogodišnjim iskustvom u ilustraciji, stripu i dizajnu.

U radu se koristi profesionalnim i najboljim programima za digitalni crtež koji trenutno postoje na tržištu.

Izdvojene reference

MODRA LASTA, MEDIA BAR, OK!, SERAPHINE STUDIO, JUTARNJI LIST, UDRUGA MAJA, SOLARIS ŠIBENIK, VEČERNJI LIST, SMIB

Dobitnik nagrade „Create static artwork for Nike and Nike Epic React Shoe“, 2018., Creative invite by Talenthouse and Nike

Sudionik SEDMOG BIENNALA ILUSTRACIJE u Zagrebu, 2018.

Članstvo u ULUPUH-u od 2009. godine.

Usluge koje nudi Illustrivo

Razvoj vizualnog identiteta, ilustracija za editorial, reklamu, prezentaciju, print dizajn za tisak, poster dizajn, dizajn etikete, logo, maskota, infografika, portret, ilustrirana mapa, pozivnica, vizitka, web i sadržaj za društvene mreže, ilustracija za knjige i aplikacije i sve drugo što možete zamisliti nacrtano! Illustrivo nudi i uslugu copywritinga, a možete se prijaviti i na radionice stripa.

Zajedno ćemo Vašu ideju oblikovati po najnovijim trendovima, udahnuti joj život i stil – sve uz pomoć najsuvremenijih alata za digitalno crtanje i dizajn.

Vaš projekat je važan – neka izgleda onako kako i zaslužuje!

Kontaktirajte nas